Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
Badenplus tegelwaaier reserveren - Badenplus tegelwaaier reserveren Badenplus tegelwaaier reserveren - Badenplus tegelwaaier reserveren

GRATIS TEGELWAAIER: 'TRENDS IN TEGELS'

Tegels zijn er in veel kleuren, soorten en maten. Waar begin je met het maken van een keuze? Reserveer de tegelwaaier ‘Trends in tegels’ en maak hiermee zelf de mooiste tegelcombinaties. Met dit handige keuzehulpmiddel krijg je ook nog eens toegang tot ons exclusieve online tegelmagazine. Vol inspiratie, waardevolle tips en achtergrondinformatie.

NU RESERVEREN

Tegelwaaier ‘Trends in tegels’

Het is best lastig om in het enorme aanbod aan tegels een keuze te maken. Daarom hebben we de tegelwaaier ‘Trends in tegels’ gemaakt. In deze tegelwaaier vind je tegelcombinaties in 5 trendy stijlen: stoer, zacht, rijk, kalm en speels. Je vindt bijpassende kleuren, structuren en patronen. Met de tegelwaaier heb je een praktisch hulpmiddel bij de hand om de meest trendy stijlen met elkaar te combineren en te vergelijken. Ontdek de vele mogelijkheden!

Badenplus tegelwaaier reserveren - Tegelwaaier 'Trends in tegels'
Badenplus tegelwaaier reserveren - Tegelwaaier 'Trends in tegels'

Exclusief toegang tot online tegelmagazine

Met de QR-codes in de tegelwaaier krijg je direct toegang tot ons zeer uitgebreide online tegelmagazine. In dit inspirerende magazine lees je veel meer over de diverse tegelstijlen en de voordelen van keramische tegels. Ook geven we je talloze tips over onderhoud en vloerverwarming en kun je meer lezen over het vakmanschap van tegelzetten. Het is een heerlijk interactief magazine dat je nog veel meer goede ideeën geeft. Start met je keuze in tegels, dé sfeermaker van jouw badkamer of woonruimte. Vraag de tegelwaaier direct aan.

TEGELWAAIER RESERVEREN

 

Deel dit artikel
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
19-06-2019
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Goede inschatting van benodigde matrialen
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief