Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
close

Binnenkijken: 4x Badkamer onder schuin dak

Binnenkijken bij 4 badkamers met schuin dak - Binnenkijken bij 4 badkamers met schuin dak Binnenkijken bij 4 badkamers met schuin dak - Binnenkijken bij 4 badkamers met schuin dak  

Welkom bij deze exclusieve binnenkijker van Verwijst Badkamers. Deze keer nemen we je mee naar maar liefst vier (!) badkamers onder een schuin dak. Het ontwerpen van een badkamer met een schuin dak vergt creativiteit en slim ruimtegebruik. Ontdek hoe Verwijst Badkamers erin slaagt om vier unieke ruimtes met schuine daken te transformeren tot ware pareltjes van badkamers.

#1: Marmerlook badkamer onder schuin dak

Stap binnen in de wereld van luxe, waar een grijze marmerlook tegel de toon zet. De elegantie van marmer in combinatie met matte afwerking zorgt voor een chic en sophisticated gevoel. Het fijne ligbad is slim gepositioneerd onder de schuine wand, waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte waar je niet kunt staan.

Iedere keuze in dit ontwerp draagt bij aan een gevoel van luxe en comfort

Binnenkijken bij 4 badkamers met schuin dak - #1: Marmerlook badkamer onder schuin dak
Binnenkijken bij 4 badkamers met schuin dak - #1: Marmerlook badkamer onder schuin dak

Aan weerszijden van het bad zijn het toilet en badmeubel geplaatst. Door de slimme positie van het toilet en het badmeubel ondervind je geen hinder van het schuine dak. De royale doucheruimte, compleet met comfortabel zitje, benut de volledige hoogte van de badkamer en bevindt zich naast de deur. Dit doordachte design maakt deze badkamer niet alleen een lust voor het oog, maar zorgt ook voor veel gebruikersgemak. 

Binnenkijken bij 4 badkamers met schuin dak - #2: Kleine badkamer met schuin dak

#2: Kleine badkamer met schuin dak

Deze badkamer hebben we zo ontworpen dat we vooral plezier hebben van het schuine dak, in plaats van hinder. Door de twee dakramen komt er veel daglicht binnen. Daardoor lijkt deze kleine badkamer groter dan ze werkelijk is. Omdat het dak wat hoger begint, is er genoeg plek om het badmeubel en spiegel op te hangen.

De blauwe marmerlook tegels met koperkleurige aderen creëren een exclusieve uitstraling. Het resultaat: een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ervaren wordt als een plek van ontspanning en verwondering. Luxe en persoonlijke stijl smelten op een prachtige manier samen.

Sterren kijken terwijl je in bad zit, daar droomt toch iedereen van? 

 

#3: Badkamer op zolder

Karakter staat centraal in deze badkamer met Portugese tegeltjes en robuuste houten steunbalken. De vrijstaande badkraan en het vrijstaande ligbad onder de schuine wand geven deze ruime badkamer een gevoel van vrijheid. Ook in deze badkamer zien we twee grote dakramen. Het daglicht dat erdoor naar binnen komt, wordt weerkaatst door de witte wandtegels, waardoor de badkamer fris en licht aanvoelt.

Binnenkijken bij 4 badkamers met schuin dak - #3: Badkamer op zolder
Binnenkijken bij 4 badkamers met schuin dak - #3: Badkamer op zolder

De Portugese tegels, met hun kleurrijke patronen, voegen karakter toe aan de ruimte. Ze zijn doorgevoerd op de vloer en de voorzetwand bij het toilet. Hierdoor krijgt deze strakke badkamer een vrolijke, vintage uitstraling. Daarnaast komt het smetteloos witte sanitair prachtig tot zijn recht te midden van alle speelse patronen. 

Een slimme indeling zorgt voor een optimale
benutting van de beschikbare ruimte

#4. Badkamer met bad en inloopdouche onder schuin dak

In deze kleinere badkamer hebben we de ruimte slim benut met een hoekbad onder het schuine dak. Door de dakkapel kun je toch gemakkelijk in en uit het bad stappen. Een ronde spiegel boven het badmeubel zorgt ervoor dat het schuine dak geen beperking vormt, maar eerder een subtiele charme toevoegt. Dit resulteert in een mooie badkamer die ook nog eens heel praktisch is.

Binnenkijken bij 4 badkamers met schuin dak - #4. Badkamer met bad en inloopdouche onder schuin dak
Binnenkijken bij 4 badkamers met schuin dak - #4. Badkamer met bad en inloopdouche onder schuin dak

De schuine wand loopt helemaal door tot in de inloopdouche. Door een wandje slim te plaatsen, blijft er genoeg bewegingsruimte over om te genieten van deze heerlijke regendouche. Daarnaast heeft het muurtje ook een functie: door de nis heb je jouw favoriete doucheproducten altijd bij de hand. 

Team Verwijst Badkamers in Uden

Ook een 3D badkamer ontwerp met schuin dak?

Het creëren van comfort in deze ruimtes vraagt om inventiviteit en een doordacht ontwerp. Bij Verwijst Badkamers staan onze experts klaar om jouw droom badkamer met schuin dak werkelijkheid te maken. Bezoek onze showroom, laat je inspireren en realiseer de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij 4 badkamers met schuin dak - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Uden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken