Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een Terrazzo badkamer met wasmachine

Binnenkijken bij een terrazzo badkamer met wasmachine - Binnenkijken bij een terrazzo badkamer met wasmachine Binnenkijken bij een terrazzo badkamer met wasmachine - Binnenkijken bij een terrazzo badkamer met wasmachine  
Binnenkijken bij een terrazzo badkamer met wasmachine - Samenvatting binnenkijker: terrazzo badkamer

Binnenkijken bij...
Een terrazzo badkamer met wasmachine

Gemaakt door:Verwijst Badkamers
Locatie:Uden
Type badkamer:Multifunctionele badkamer
Bijzonderheden:Wellness douche met Sunshower, terrazzo tegels, wasmachine in de badkamer


Showroom bezoeken

Terrazzo badkamer inspiratie

Kom binnenkijken in een terrazzo badkamer, gerealiseerd door Verwijst Badkamers. Met zijn naadloze integratie van moderne gemakken, een tijdloos ontwerp, huishoudelijke apparaten en slimme opbergruimte biedt deze badkamer een uitnodigende en rustgevende sfeer waarin comfort en stijl samenkomen. Kom je binnenkijken?

Terrazzo tegels als uitgangspunt

Toen de familie uit Uden onze showroom binnenliep, was één ding meteen duidelijk: terrazzo zou de ster worden van hun nieuwe badkamer. Dit veelzijdige materiaal, vaak gebruikt voor vloeren, wanden en aanrechtbladen, sprak hen direct aan vanwege zijn rijke geschiedenis en ambachtelijke karakter.

Met zijn oorsprong in Italië, waar het werd gemaakt door marmerresten te mengen met cement, heeft terrazzo een tijdloze aantrekkingskracht die blijft bestaan. De keuze viel al snel op lichtgrijze terrazzo tegels met een warme ondertoon, die een serene basis vormen voor de badkamer en het toilet beneden.

Binnenkijken bij een terrazzo badkamer met wasmachine - terrazzo badkamer met slim ontwerp
Binnenkijken bij een terrazzo badkamer met wasmachine - terrazzo badkamer met slim ontwerp

Terrazzo tegels doorlopend achter douche 

Om de ruimtelijkheid te vergroten, hebben we ervoor gekozen om de terrazzo tegelvloer naadloos door te laten lopen op de muur in de douche, waardoor een gevoel van continuïteit ontstaat. Ook in de nis zien we de terrazzo tegels schitteren.

De toevoeging van een Sunshower in de douche zorgt voor een luxe tintje en biedt de mogelijkheid om te genieten van weldadig licht en warmte tijdens het douchen. Daarnaast is de douchezone uitgerust met een heerlijke regendouche, een handdouche, een thermostaatkraan, waardoor elke douche-ervaring een waar genot wordt.

De ruimte optimaal is benut, zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid

Badkamer met wasmachine en droger

We hebben het ontwerp van deze terrazzo badkamer zo gemaakt dat de wasmachine en droger naadloos geïntegreerd zijn. We hebben hiervoor een muur een stukje verlengd om een nis te creëren waarin de apparaten discreet geplaatst konden worden. Zo behoudt de badkamer een opgeruimde uitstraling en zijn de apparaten uit het zicht. 

Binnenkijken bij een terrazzo badkamer met wasmachine - Wasmachine en droger in de badkamer
Binnenkijken bij een terrazzo badkamer met wasmachine - Wasmachine en droger in de badkamer

Zelfs plek voor wasmanden in de badkamer

Tegenover de wasmachine en de droger in de badkamer realiseerden we een nis met diepe vakken. In deze vakken is voldoende plek voor wasmanden, wasmiddelen en andere benodigdheden, waardoor de badkamer vrij blijft van rommel en chaos. Door alles wat nodig is voor de was binnen handbereik te hebben, bespaart het gezin kostbare tijd bij de huishoudelijke taken. 

De nis is betegeld met dezelfde tegels als de rest van de muren, waardoor deze naadloos opgaat in het geheel van de badkamer.

Binnenkijken bij een terrazzo badkamer met wasmachine - Ook een badkamer met wasmachine?

Ook een terrazzo badkamer met wasmachine?

Droom je van een terrazzo badkamer of van een badkamer waarin de wasmachine onopvallend is weggewerkt? Breng dan een bezoek aan Verwijst Badkamers. Onze experts staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het realiseren van jouw badkamer. Maak een afspraak en ontdek wat voor moois we van jouw badkamer kunnen maken!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een terrazzo badkamer met wasmachine - Veelgestelde vragen over een badkamer met wasmachine

Veelgestelde vragen over een badkamer met wasmachine

 • Kan een wasmachine in de badkamer?
  Ja, een wasmachine kan zeker in de badkamer worden geplaatst. Hier is al veel leidingwerk aanwezig, dus het is ook een praktische oplossing. 
 • Hoe wasmachine in badkamer wegwerken?
  Een populaire optie is om de wasmachine achter een muurtje te plaatsen, zodat deze niet direct in het zicht staat. De wasmachine (en droger) in een speciale wasmachinekast wegwerken kan ook. 
 • Hoe sluit je een wasmachine aan in de badkamer?
  In de badkamer mogen stopcontacten bevestigd vanaf 60 cm afstand van een kraan. Gebruik een hooggeplaatste trekschakelaar. Dit is een waterdichte aansluiting waarmee je kortsluiting door waterdamp voorkomt.
 • Kan je weg als de wasmachine aanstaat?
  Het is veiliger om in de buurt te blijven terwijl de wasmachine draait.

Meer badkamer inspiratie

 

Hoe kies ik badkamertegels?

Tegels heb je in alle kleuren, patronen en maten. Hoe maak je uit het enorme aanbod een keuze? Lees het in deze blog. 

 

Tegelcombinaties in de stijl 'Shiny meets Mid-Century'

'Shiny Meets Mid-Century' combineert hedendaagse luxe met nostalgisch hotel-chic. Ontdek de tegelcombinaties die passen bij deze stijl.

 

4 tips voor een slimme
badkamerindeling

Heb je een badkamer met een schuin dak, hoeken of een kleine ruimte? Wees dan gerust, want wij hebben handige oplossingen.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken