Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
twee betonlook badkamers

Binnenkijken bij twee betonlook badkamers - Binnenkijken bij twee betonlook badkamers Binnenkijken bij twee betonlook badkamers - Binnenkijken bij twee betonlook badkamers  
Binnenkijken bij twee betonlook badkamers - Samenvatting binnenkijker: betonlook badkamers

Binnenkijken bij...
Twee betonlook badkamers

Gemaakt door:Verwijst Badkamers
Locatie:Uden
Type badkamer:Industriële badkamer in Loft-stijl
Bijzonderheden:Rust, ruimte met een stoer tintje. Badkamer renovatie met halfvrijstaand bad en een extra badkamer met douche.


Showroom bezoeken

Welkom bij Verwijst Badkamers waar we met trots twee prachtige betonlook badkamers presenteren. De oude badkamer op de eerste etage was dringend aan vervanging toe. Het gezin in Uden greep deze kans aan om de ruimte compleet te vernieuwen. Bovendien wilden ze graag een extra badkamer. Ze vormen een perfect voorbeeld van een succesvolle renovatie en uitbreiding. Kom je binnenkijken?

Twee betonlook badkamers

De inspiratie voor de betonlook badkamer kwam uit Pinterest. Daar viel het oog van de bewoners op betonlook badkamers. Naar ons spraken ze de wens uit voor een industriële sfeer die toch warm aanvoelt. Ze wilden een minimalistische look waarin ze helemaal tot rust kunnen komen. Betonlook tegels waren de perfecte keuze om deze wens te realiseren. Met warme grijstinten bieden deze tegels een uitstekende basis om mee te werken. 

Binnenkijken bij twee betonlook badkamers - Betonlook tegels overal | Kleurenschema betonlook badkamers

Betonlook tegels overal

De betonlook tegels die in beide badkamers zijn gebruikt, hebben een grijstint met een warme ondertoon. De volledige badkamers, zowel de vloeren als de wanden, zijn betegeld met dezelfde 60 x 60 cm betonlook tegels. Door het gebruik van dezelfde tegel door de hele ruimte, zonder accenttegels, ontstaat er een naadloze en harmonieuze uitstraling.

Beton ♥ hout + zwart 

Beton gaat goed samen met hout. De gekozen meubels van rustiek vergrijsd hout voegen karakter en warmte toe aan de badkamers. De zwarte kranen, zwartomrande spiegels en een stoere zwarte radiator brengen een robuust contrast in het geheel. Witte elementen zoals de witte waskommen en het bad zorgen voor een frisse en schone uitstraling. 

De sterrenhemel vormt het ultieme decor om te baden in volledige ontspanning

Indeling grote betonlook badkamer

De grootste badkamer bevindt zich op de eerste etage en heeft een royale indeling. De schuine wand in de grote badkamer vroeg om een creatieve oplossing, zodat er toch voldoende opbergruimte was zonder de bewegingsvrijheid te verliezen. Dat is gelukt!

Het meest opvallende element is het extra grote meubel van in totaal twee meter breed. Dit meubel bestaat uit een tweepersoons opstelling met twee brede lades aan de rechterkant en een smaller deel met twee lades aan de linkerkant, geplaatst onder de schuine wand. Het blad van het meubel zorgt voor een naadloze verbinding tussen beide delen. 

Het rechterdeel van het meubel herbergt twee waskommen met bijpassende inbouwkranen en een grote ronde spiegel erboven. De ruimte onder de schuine wand biedt veel aflegruimte en bergruimte, waardoor de badkamer optimaal benut wordt.

Binnenkijken bij twee betonlook badkamers - indeling grote badkamer met bad
Binnenkijken bij twee betonlook badkamers - indeling grote badkamer met bad

Betonlook badkamer met bad

Er is geen douche in deze badkamer; daarvoor moeten de bewoners naar de badkamer op zolder. Wel is er een royaal ligbad geplaatst onder een breed dakraam. Dit biedt 's avonds een prachtig uitzicht op de sterrenhemel, wat de bewoners meteen na de oplevering hebben uitgeprobeerd en waar ze dolblij mee zijn.

Door het bad in de ene badkamer te zetten, kan de rest van het gezin gebruik maken van de andere badkamer. Zo kan diegene die in bad zit ongestoord genieten van een lang badritueel, zonder zich opgejaagd te voelen. Heerlijk! 

Gebruik dezelfde tegel op wanden en vloeren. Zo ontstaat harmonie
Binnenkijken bij twee betonlook badkamers - indeling kleine betonlook badkamer

Indeling kleine betonlook badkamer

De badkamer op zolder is smaller en daardoor compacter. Deze ruimte bevat alleen de essentiële elementen: een douche, afgeschermd met een tussenmuurtje, en een eenpersoons wasmeubel met een waskom, één inbouwkraan en een kleine ronde spiegel.

Ondanks de beperkte ruimte is er gekozen voor dezelfde warme grijstinten en rustieke houten meubels, wat een gevoel van continuïteit en samenhang tussen de twee badkamers creëert.

Verlichting en verwarming 

We hebben in beide badkamers een verlaagd plafond gerealiseerd met daarin dimbare spotjes. Ook bevat de spiegel een LED-strip aan de achterzijde. Verder genieten de bewoners van veel daglicht door de grote ramen in beide ruimtes. En van warme voetjes! Beide badkamers hebben we voorzien van vloerverwarming. In de grote badkamer met bad hangt ook nog een stoere, zwarte radiator. 

Binnenkijken bij twee betonlook badkamers - verwarming en verlichting
Binnenkijken bij twee betonlook badkamers - Ook een betonlook badkamer?

Ook een betonlook badkamer?

Droom je van een  betonlook badkamer die rust en ruimte uitstraalt? Breng dan een bezoek aan Verwijst Badkamers. Onze experts staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het realiseren van jouw badkamer. Maak een afspraak en ontdek wat voor moois we van jouw badkamer kunnen maken!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Meer badkamer inspiratie

 

Trend: Loft met een warme puurheid

Je bent zelfverzekerd, stoer en je wilt een warme badkamer die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Maak kennis met jouw evenbeeld: de Loft badkamer.

 

Hoe kies ik badkamertegels?

Tegels heb je in alle kleuren, patronen en maten. Hoe maak je uit het enorme aanbod een keuze? Lees het in deze blog. 

 

Tegelcombinaties in de stijl 'Loft'

Badkamerstijl ‘Loft met een warme puurheid’ combineert robuuste schoonheid met een hoge mate van verfijning. Ontdek de tegelcombinaties die hierbij passen.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken