Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken in...
een badkamer met blauw marmer 

Binnenkijken in een badkamer met blauw marmer (showroom) - Binnenkijken in een badkamer met blauw marmer (showroom) Binnenkijken in een badkamer met blauw marmer (showroom) - Binnenkijken in een badkamer met blauw marmer (showroom)  
Binnenkijken in een badkamer met blauw marmer (showroom) - Samenvatting binnenkijker: badkamer blauw marmer

Binnenkijken bij...
Een badkamer met blauw marmer

Gemaakt door:Verwijst Badkamers
Locatie:Onze showroom in Uden
Type badkamer:Luxe badkamer
Bijzonderheden:Blauw marmer, vrijstaand bad, koperen kranen, vierkante wasbak met maatwerk meubel


Showroom bezoeken

Speciale showroom editie

Normaal gesproken belichten we een badkamer bij iemand thuis, maar vandaag niet. Deze keer richten we de spotlight op een populaire badkamer uit onze eigen showroom. Het voordeel daarvan: je kunt deze opstelling met eigen ogen bekijken bij ons, Verwijst Badkamers in Uden! Met verbluffend blauw marmer, koperkleurige accenten, een vrijstaand bad en een wasbak-meubelcombinatie waar je ‘u’ tegen zegt, raak je zeker geïnspireerd. Kom je binnenkijken?

Hemels blauw marmer

De ster van deze badkameropstelling is ongetwijfeld de blauw marmeren wand achter het vrijstaande bad. Deze opvallende blauwe marmerlook slabs met koperkleurige aderen geven de ruimte een ultra chique uitstraling. Enerzijds oogt het marmer klassiek en tijdloos, anderzijds geeft het hippe kleurenpalet de badkamer een modern tintje. Deze schitterende slabs zijn gewaagd, maar als je ze durft te kiezen maak je gegarandeerd indruk.

Marmer wordt ook royaal gebruikt in de trend 'Shiny meets Mid-Century'

Binnenkijken in een badkamer met blauw marmer (showroom) - Hemels blauw marmer | Koperen kranen
Binnenkijken in een badkamer met blauw marmer (showroom) - Hemels blauw marmer | Koperen kranen

Blauw marmer ♥ koperen kranen

Het blauwe marmer past goed bij verschillende kleurenschema's, variërend van zachte neutrale tinten tot gedurfde contrasten. In deze badkamer hebben we ervoor gekozen om de koperkleur van de aderen door te voeren als accentkleur in de hele badkamer.

De koperkleurige kranen voelen als een warm bad. Dit kleuraccent hebben we tot in de puntjes doorgevoerd. Niet alleen de kranen, maar ook de grote ovale spiegel, de toiletrolhouder en het bedieningspaneel boven het toilet zijn koperkleurig. Dat creëert rust en eenheid in de hele badkamer.

Blauwe marmerlook slabs vormen het ultieme decor om te baden in luxe

De wasbak: een marmeren meesterwerk

Een andere eye catcher in deze showroom-badkamer: de kubusvormige wasbak. De verfijnde look van wit marmer geeft de wasbak een luxe uitstraling. Deze wasbak wordt gecompleteerd met een maatwerk badkamermeubel, uitgevoerd in een diep donkerbruine houtlook. Deze donkere kleur contrasteert prachtig met het witte marmer.

Binnenkijken in een badkamer met blauw marmer (showroom) - Marmeren meesterwerk
Binnenkijken in een badkamer met blauw marmer (showroom) - Marmeren meesterwerk

Eenvoudig onderhoud en duurzaam

Naast hun opvallende uiterlijk zijn blauwe marmerlook tegels ook praktisch en duurzaam. Deze grote tegels zijn gemakkelijk schoon te houden en bestand tegen vocht, wat essentieel is voor de badkameromgeving. Ze behouden hun glans en uitstraling, zelfs na jaren van gebruik. Dit betekent dat je lang kunt genieten van je prachtige blauwe marmerlook tegels zonder je zorgen te maken over slijtage. Kies je voor deze tegels? Dan creëer je een badkamer waar je iedere dag weer van geniet.

Binnenkijken in een badkamer met blauw marmer (showroom) - Bekijk deze badkamer in de showroom

Bekijk deze badkamer in de showroom

Ben je geïnspireerd geraakt door deze badkamer met blauw marmer en wil je meer ontdekken? Breng dan een bezoek aan de showroom van Verwijst Badkamers. Onze experts staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het realiseren van jouw marmerlook badkamer. Kom langs en ervaar de ultieme luxe en stijl die Verwijst Badkamers te bieden heeft. Maak vandaag nog een afspraak en laat je verrassen!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Meer marmer inspiratie

 

Tegelcombinaties in de stijl 'Shiny meets Mid-Century'

'Shiny Meets Mid-Century' combineert hedendaagse luxe met nostalgisch hotel-chic. Ontdek de tegelcombinaties die passen bij deze stijl.

 

Trend: Shiny meets Mid-Century

Deze extravagante stijl kent een overdaad aan glanzende elementen, aangevuld met retro accenten. Dompel jij de badkamer onder in goud of ga je voor een chique inrichting vol nostalgie?

 

Hoe kies ik badkamertegels?

Tegels heb je in alle kleuren, patronen en maten. Hoe maak je uit het enorme aanbod een keuze? Lees het in deze blog. 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken