Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een lichte badkamer

Binnenkijken bij een lichte badkamer - Binnenkijken bij een lichte badkamer Binnenkijken bij een lichte badkamer - Binnenkijken bij een lichte badkamer  
Binnenkijken bij een lichte badkamer - Samenvatting binnenkijker: lichte badkamer

Binnenkijken bij...
Een lichte badkamer met marmeren douchewand

Gemaakt door:Verwijst Badkamers
Locatie:Uden
Type badkamer:Moderne badkamer
Bijzonderheden:Grote raampartij, marmerlook douchewand, halfvrijstaand bad


Showroom bezoeken

Lichte badkamer inspiratie

Kom binnenkijken in een badkamer die ruimtelijkheid naar een nieuw niveau tilt, gerealiseerd door Verwijst Badkamers in Uden. In deze lichte badkamer komen sereniteit en functionaliteit samen in een prachtig ontwerp dat ruim en luxe aanvoelt. Een grote raampartij is één ding, maar het zijn de slimme details die deze badkamer echt onderscheiden. Kom je binnenkijken?

Lichte basis als uitgangspunt

De sleutel tot rust en ruimtelijkheid in deze lichte badkamer is de keuze voor rustige lichtgrijze tegels met een warme ondertoon. Deze serene basis zorgt voor een kalme en uitnodigende sfeer, terwijl het natuurlijke licht dat binnenkomt via de grote raampartij boven het bad de ruimte verder verheldert en optisch vergroot.

Marmerlook douchewand

Een van de meest opvallende kenmerken van deze badkamer is de douchehoek. Prachtige marmerlook tegels sieren de volledige wand bij de douche, waardoor een luxe gevoel wordt gecreëerd. De bewoners kunnen dagelijks genieten van een royale regendouche die direct uit het plafond komt, waardoor elke douche-ervaring pure verwennerij is.

Binnenkijken bij een lichte badkamer - Lichte badkamer met slim ontwerp
Binnenkijken bij een lichte badkamer - Lichte badkamer met slim ontwerp

Lichte badkamer met slim ontwerp

Het zijn niet alleen de materialen en kleuren die deze badkamer speciaal maken, maar ook de slimme details in het ontwerp. Zo is de bediening van de douche op enige afstand van de douche zelf geplaatst, zodat je de kraan kunt aanzetten zonder direct te schrikken van de eerste koude spetters. 

Alles bij de hand & Rustig toiletteren

Tussen het toilet en de douche plaatsten we een scheidingsmuurtje. Hoewel een douchewand van rookglas hier ook niet had misstaan, is dit wederom een slimme keuze in het ontwerp. De wand biedt privacy én de mogelijkheid om een nis te installeren. Hierdoor heb je shampoo's en andere benodigdheden direct bij de hand.

De lichte tegels vormen het ultieme decor om te baden in daglicht

Ideale indeling voor lichtval en ruimtelijkheid

De indeling van de badkamer is zo ontworpen dat de lichtval optimaal wordt benut, zonder dat iets de lichtinval belemmert. Een halfvrijstaand bad draagt op een subtiele maar effectieve manier bij aan het ruimtelijke gevoel. Doordat je meer vloer ziet dan bij een inbouwmodel. Boven het bad schitteren chromen kranen. Alles is ingebouwd zodat dit nog meer rust toevoegt aan het geheel.

Binnenkijken bij een lichte badkamer - lichtval optimaal benutten
Binnenkijken bij een lichte badkamer - lichtval optimaal benutten

Spiegel maakt badkamer nog lichter

Het badmeubel in deze lichte badkamer heeft een dubbele wasbak zodat meerdere personen zich tegelijkertijd klaar kunnen maken zonder elkaar in de weg te lopen. We hebben een grote spiegel opgehangen die natuurlijk licht weerkaatst en waardoor de badkamer nog ruimtelijker voelt dan hij al is.

Binnenkijken bij een lichte badkamer - Ook een lichte badkamer?

Ook een lichte badkamer?

Droom je van een  lichte badkamer die rust en ruimte uitstraalt? Breng dan een bezoek aan Verwijst Badkamers. Onze experts staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het realiseren van jouw badkamer. Maak een afspraak en ontdek wat voor moois we van jouw badkamer kunnen maken!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een lichte badkamer - Veelgestelde vragen over een lichte badkamer

Veelgestelde vragen over een lichte badkamer

Hoe laat je een kleine badkamer groter lijken?
Licht creëert ruimte, dus gebruik veel lichte kleuren. Denk groot in een kleine badkamer: ga voor grote tegels, een grote spiegel en een lang meubel. Kies een transparante douchewand en opbergruimte om alle losse dingetjes op te kunnen ruimen. 
 
Welke kleuren in een kleine badkamer?
Voor een kleine badkamer kunnen lichte kleuren wonderen verrichten. Lichte tegels, wanden en meubels laten de ruimte groter ogen doordat ze het licht beter weerkaatsen dan donkere oppervlakken. Hoe lichter, hoe ruimtelijker. 
 
Hoe richt je een kleine badkamer in?
Bij de indeling en materiaalkeuzes helpen onze badkamerspecialisten graag. Over het algemeen geldt: gebruikt spiegels, lichte tegels, maak een goed lichtplan en zorg dat niets het natuurlijk licht blokkeert. 
 
Welke kleur tegels in kleine badkamer?
Lichte tegels doen het goed. Je kunt wit nemen, maar een zandkleur, beige/greige tint, en zelfs een lichte terrazzo of betonlook tegel behoort ook tot de opties. 

Meer badkamer inspiratie

 

Hoe kies ik badkamertegels?

Tegels heb je in alle kleuren, patronen en maten. Hoe maak je uit het enorme aanbod een keuze? Lees het in deze blog. 

 

Tegelcombinaties in de stijl 'Shiny meets Mid-Century'

'Shiny Meets Mid-Century' combineert hedendaagse luxe met nostalgisch hotel-chic. Ontdek de tegelcombinaties die passen bij deze stijl.

 

4 tips voor een slimme
badkamerindeling

Heb je een badkamer met een schuin dak, hoeken of een kleine ruimte? Wees dan gerust, want wij hebben handige oplossingen.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken