Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
close
Vrouw versterkt immuunsysteem met de Sunshower Vrouw versterkt immuunsysteem met de Sunshower

Versterk je immuunsysteem met zonlicht

Zonlicht is goed voor je. Via dit licht maakt je lichaam vitamine D aan, waardoor je immuunsysteem versterkt. Je voelt je fitter, vitaler en je lichaam is beter beschermd tegen virussen. In Nederland krijgen we helaas niet genoeg zonlicht tijdens de wintermaanden, waardoor je al snel een vitamine D-tekort krijgt. Gelukkig hebben we bij Verwijst Badkamers een prachtig alternatief; de Sunshower.

Wat is een Sunshower?

Een Sunshower is een paneel voor je doucheruimte, dat laag gedoseerd uv-licht en infraroodlicht combineert. Tijdens je dagelijkse doucheritueel krijg je zo alle positieve effecten van zonlicht binnen. Het uv-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D, verbetert je immuunsysteem en geeft je een gezonde teint. De warmte van het infraroodlicht werkt ontspannend en heeft een positieve invloed op je spieren en het afvoeren van afvalstoffen.


In de showroom kun je een Sunshower in het echt bekijken en ervaren. Op deze pagina kun je alvast de verschillende modellen en voordelen ontdekken.

Waarom is vitamine D onmisbaar voor je immuunsysteem?

Vitamine D is erg belangrijk voor je immuunsysteem. Deze vitamine verhoogt je weerstand, waardoor je minder vatbaar bent voor griep en andere virussen. Ook kun je calcium en fosfor beter opnemen, zodat je botten en tanden sterker worden. Je lichaam haalt vitamine D voor 80% uit zonlicht en 20% uit voeding. Vanwege de stand van de zon krijgen we in de herfst en winter niet genoeg zonlicht binnen, maar met de Sunshower houd je het vitamine D-niveau het hele jaar op peil.

Versterk je immuunsysteem met zonlicht - Waarom is vitamine D onmisbaar voor je immuunsysteem
Vrouw ruimt de handdoeken in de badkamer op

Bescherm je lichaam tegen virussen

Steeds meer onderzoeken wijzen erop dat vitamine D een goed hulpmiddel is tegen virussen. De kans dat je een infectie oploopt is kleiner en als je toch ziek wordt, kan vitamine D ervoor zorgen dat de ziekte minder ernstig verloopt. Niet voor niets raden steeds meer artsen aan om preventief vitamine-D tot je te nemen. Met de Sunshower neemt je huid op een natuurlijke manier vitamine D op.

Wist je dat je met slechts 30 minuten Sunshower per week het vitamine D-niveau in je lichaam verdubbelt?

Andere voordelen van de Sunshower

Een heerlijke douche in de ochtend met de Sunshower aan heeft een positieve invloed op de rest van je dag. Het zonlicht vermindert een slaperig gevoel en geeft je energieniveau een boost. Je voelt je fitter, energieker en vitaler. Ook bevordert de Sunshower de aanmaak van het gelukshormoon endorfine, waardoor je minder stress ervaart en je lekkerder in je vel zit.

Naast deze mentale voordelen heeft de Sunshower ook een esthetisch aspect. Dankzij de lage dosis uv-licht krijg je een gezonde teint en bescherm je je huid alvast voor de zomerzon. Reden genoeg dus om een Sunshower in je doucheruimte te halen.

Man geniet van de de sunshower round plus tijdens het douchen
Round ONE Sunshowers in de kleuren organic grey, black en white

Welke Sunshowers zijn er?

Sunshowers zijn verkrijgbaar in de series Round (ronde hoeken) en Square (rechte hoeken). Binnen de series heb je legio keuzes om je Sunshower naar jouw smaak te maken. Zo zijn er Sunshowers met alleen infraroodlicht en Sunshowers met zowel infraroodlicht als uv-licht.  Alle Sunshowers kunnen prachtig ingebouwd worden, waarmee het een eenheid met de muur vormt. Ook zijn er opbouw-varianten die bijvoorbeeld slim in een hoek geplaatst kunnen worden. Daarnaast heb je de keuze uit diverse formaten en stijlvolle kleuren.

Meer tips om je immuunsysteem te versterken

Naast genoeg vitamine-D zijn er eenvoudige manieren om je afweersysteem te versterken. Gezonde voeding, genoeg slaap en regelmatige beweging. En niet onbelangrijk; probeer stress te voorkomen. De badkamer vormt een perfecte ruimte om jezelf even af te zonderen en volledig te ontspannen. Ons spa-ritueel in 5 stappen helpt je daarbij. Deur dicht en genieten maar!

Versterk je immuunsysteem met zonlicht - Meer tips om je immuunsysteem te versterken
Versterk je immuunsysteem met zonlicht - Banner - Badkamerboek Trends

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Reserveer eenvoudig het 148-pagina tellende badkamerboek vol badkamertrends eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij Verwijst Badkamers in Uden . In het Baden+ badkamerboek vind je ook de mooiste badkamers en slimme tips.

NU RESERVEREN

Meer leuke blogs

 

Zo krijg je een energieboost

Wij geven je handige tips voor meer energie. Lees mee en geniet van het leven.

 

7 tips voor een natuurlijke badkamer

Toe aan een natuurlijke badkamer waar je gelijk tot rust komt? Ontdek welke producten en materialen niet mogen ontbreken!

 

5 voordelen van de Sunshower Pure

Soepel en ontspannen de dag beginnen? De Sunshower Pure maakt het mogelijk. Lees over de vijf voordelen.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken