Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
close
Ontdek je nieuwe thuis - Ontdek je nieuwe thuis Ontdek je nieuwe thuis - Ontdek je nieuwe thuis
De leukste tips voor elke dag een heerlijk thuis

Ontdek je nieuwe thuis

Maak van jouw huis een thuis waar je graag vertoeft. Een plek waar je samen geniet van rust en gemak. Richt je huis in met alle comfort: creëer je eigen wellness thuis. We geven je de beste tips om dagelijks goed voor jezelf en je huis te zorgen. Ontdek zo jouw nieuwe thuis!

Ontdek je nieuwe thuis - 1. Wellness

Wellness in jouw nieuwe thuis

Wellness is goed voor jezelf zorgen. Jezelf lekker in de watten leggen. Met een beetje extra luxe, zoals een heerlijke douche die je omarmt met warm water. Of geniet van een spa-ritueel, gewoon thuis in je eigen huis. Lees onze tips, trends en ideetjes om te genieten van wellness in jouw nieuwe thuis.

Comfort thuis

We omringen ons graag met comfort. We willen een warm en fijn huis. Met goede verlichting, verwarming en alles bij de hand. En waarom ook niet? Gemak dient de mens. En als het even kan willen we daar lang plezier van hebben. Zodat we nu en in de toekomst genieten van ons eigen thuis. Ontdek in onze blogs en binnenkijkers de beste ideeën voor een comfortabel huis.

Ontdek je nieuwe thuis - 2. Comfort
Ontdek je nieuwe thuis - 3. Vitaal genieten

Vitaal genieten

Om lekker in je vel te zitten is een gezonde levensstijl aan te raden. Lekker bewegen en gezond eten. Bij Baden+ helpen we je graag met leuke tips om je vitaal te voelen. Om zo elke dag energiek onder de douche te springen! Vitaal in jouw nieuwe thuis!

Ontdek je nieuwe thuis - Banner - Vitaliteitsmagazine

GRATIS magazine:
Baden+ Vitaal op je deurmat

Baden+ Vitaal is het magazine voor een fit en gelukkig leven. Lees alles over gezonde gewoontes, fijne beautyrituelen, yoga en mindfulness. Met de badkamer als ultieme basis om vitaal te genieten. Wij sturen het magazine gratis naar je op!

NU AANVRAGEN

 

Met oog voor design

Een slim ingerichte ruimte geeft rust. Met doordacht vormgegeven producten en een logische inrichting kun je alle vierkante meters van je huis optimaal benutten. Voor elke ruimte zijn er handige oplossingen. Denk aan mooie opbergers op maat voor extra opbergruimte. Want met een opgeruimd huis kan je de dag vrolijk van start. 

Ontdek je nieuwe thuis - 4. Design - merkinfo
Ontdek je nieuwe thuis - 5. Schoonmaken tips

Opgeruimde badkamer

Schoonmaken vindt niemand leuk. Maar hygiëne is, weten we als geen ander in deze tijd, heel belangrijk. Daarom is het fijn als je snel en goed je huis spic en span kunt maken. Daarvoor hebben we handige tips waarmee je in een handomdraai kunt genieten van een fonkelend schone badkamer.

Ontdek je nieuwe thuis - Banner - Download schoonmaaktips badkamer

DOWNLOAD SCHOONMAAK- EN ONDERHOUDSTIPS BADKAMER

Houd je badkamer lekker schoon en fris. Laat je kranen en spiegels glimmen en je douchewand en tegels blinken. Vraag onze pdf aan met schoonmaak- en onderhoudstips en houd je de badkamer jarenlang tiptop in orde.

PDF SCHOONMAAKTIPS

Met liefde gemaakt
Afspraak maken