Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
Proline
Proline - Proline
Voor ieder wat wils

Proline

Ben je op zoek naar mooi vormgegeven, betaalbare badkamermeubelen? Kijk dan eens naar Proline. Proline heeft stijlvolle badkamermeubels, die je volledig naar eigen wens kunt samenstellen. Je bepaalt zelf wat voor wastafel, welk formaat meubel, wat voor stijl, kleur en wat voor accessoires je bij elkaar wilt hebben. Zo krijg je een meubel dat perfect in jouw badkamer past en volledig aansluit bij jouw wensen.

BEKIJK DE COLLECTIE

Proline - 1. Badkamermeubels voor elke stijl

Badkamermeubels voor elke stijl

Welke samenstelling je ook kiest, met de Proline badkamermeubels haal je stijlvolle eyecatchers in je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een glanzend witte onderkast en een porseleinen wastafel voor een strakke uitstraling. Met de Cabana Oak-kleurige meubels maak je de badkamer juist tijdloos klassiek, en met de raw-oak onderkast in combinatie met een robuuste waskom creëer je een industriële badkamer. Jouw favoriete badkameruitstraling maak je helemaal compleet met de extra’s uit de Proline-collectie. Zoals de mooie planchetten in stoer zwart staal.

Je badkamerspecialist Verwijst Badkamers in Uden vertelt je graag meer over Proline.

Hoge kwaliteit badkamermeubels

Naast de stijlvolle vormgeving kies je met Proline badkamermeubels voor hoge kwaliteit. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de laden, met degelijke A-kwaliteit schuifsystemen. Ook de wastafels zijn alleen in de beste materialen verkrijgbaar: ambachtelijk porselein, strak polystone en robuust hardsteen. Met Proline geniet je van badkamermeubelen met een lange levensduur en een betaalbare prijs.

Proline - 2. Hoge kwaliteit badkamermeubels
Proline - 3. Jouw meubel samenstellen

Jouw meubel samenstellen

In onze showroom kun je alle mogelijkheden voor producten, vormen en kleuren bewonderen en jouw persoonlijke badkamermeubel samenstellen. Natuurlijk staat er altijd een professional klaar om mee te denken over jouw badkamermeubel. Hij kan je handig advies geven over welke indeling en welke producten praktisch zijn bij jouw situatie en wat het mooiste past in jouw badkamer. Maak daarvoor een afspraak of bezoek onze showroom. 

Proline Collectie
Proline - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Proline - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
19-06-2019
Waardering van onze klanten Goede inschatting van benodigde matrialen
Proline - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties