Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
close
Showroom - Showroom Showroom - Showroom
Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair in Uden

Dé Badkamerwinkel in Uden

Dé badkamerwinkel in Uden is Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair. Bij ons in de badkamershowroom vind je prachtige voorbeeldbadkamers, talloze badkamermeubels, douchecabines, tegels, toiletten en nog veel meer. Woon je in Uden, Boekel, Veghel, Gemert of toch iets verder weg? Ook dan is een bezoek aan onze badkamerwinkel zeker de moeite waard!

Grote badkamerwinkel in Uden

In onze badkamerwinkel van 1200 m2 in Uden vind je prachtige badkamers in allerlei stijlen. Van moderne, design badkamers tot klassieke, tijdloze badkamers. Complete badkamers die je zullen inspireren. Ook kun je in onze showroom ruim 1000 verschillende vloer-, wand- en keramische tegels bekijken.

Showroom - 1.Grote badkamerwinkel in Uden
Showroom - 2. Inspirerende showroom met de nieuwste trends

Inspirerende showroom met de nieuwste trends

In onze showroom in Uden laten we je graag de laatste trends en ontwikkelingen op sanitairgebied zien. Denk aan eiken meubels met zwart stalen frames, ronde spiegels met verlichting en muziek. Is je badkamer toe aan een opknapbeurt of een nieuwe look? Dan vind je bij ons zeker inspiratie voor een eigentijdse make-over van je badkamer. Onze badkameradviseurs staan voor je klaar om je alles over de nieuwste trends te vertellen.

De mooiste sanitair- en tegelmerken

In onze badkamerwinkel in de mooie provincie Brabant vind je een groot assortiment tegels en sanitair. Van bekende en opkomende merken, zoals Thebalux, Ink, Bliss, Sealskin en Hansgrohe. Ook hebben we mooie tegelmerken in ons assortiment zoals Villeroy & Boch, Imola en Cerdomus. Dit zijn tegels van goede kwaliteit die gegarandeerd voor een sfeervolle badkamer zorgen. We laten je graag de vele mogelijkheden in prints, structuren en stijlen zien.

Showroom - 3.De mooiste sanitair- en tegelmerken
Showroom - 4. Uw badkamerwinkel in Noord-Brabant

Je badkamerwinkel in Noord-Brabant

Kom langs in onze winkel in Uden. Met 60 jaar ervaring, passie en vakmanschap helpen we je graag aan jouw droombadkamer. Onze deskundige adviseurs adviseren je graag bij het maken van je keuze. Samen met jou vertalen we je wensen in een slim ontwerp voor jouw badkamer waarvan je jarenlang geniet. Al vele klanten, uit Uden, Boekel, Veghel, Deurne en Gemert gingen je voor en slaagden met een badkamer van hun dromen.

Showroom - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Uden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Verwijst Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Verwijst Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken