Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
close
Nieuwste badkamertrends bekijken in Uden - Nieuwste badkamertrends bekijken in Uden Nieuwste badkamertrends bekijken in Uden - Nieuwste badkamertrends bekijken in Uden
Alle badkamertrends in één showroom

Nieuwste badkamertrends bekijken in Uden

Bij Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair in Uden kun je de laatste trends over sanitair en tegels bekijken. In de grote showroom vind je het nieuwste sanitair en talloze moderne wand- en vloertegels. Grote tegelvlakken en eigentijdse badkameropstellingen geven hier een goed beeld van de mogelijkheden voor moderne badkamers. Van ronde, zwarte spiegels tot hippe betonlook tegels. Eén ding is zeker: bij Verwijst weet je zeker dat je een badkamer van dit moment vindt.

Nieuwste badkamertrends bekijken in Uden - Nieuwste kleuren bekijken

Bekijk de nieuwste trendkleuren in Uden

We laten je in onze showroom in Uden graag de nieuwste trendkleuren zien, zoals: rosé, goud en zwart. Van kranen tot allerlei accessoires en meubilair. Roze en goud is een populaire kleurencombinatie. Ook groen is een populaire kleur, vaak in combinatie met zwart. De tegels uit onze grote collectie combineren goed met deze trendkleuren. Kijk maar eens naar de betonlooktegels in combinatie met de zwarte meubels.

 

Tegeltrends bekijken in onze showroom

We zetten graag voor je op een rij welke tegeltrends je bij ons in Uden kunt spotten. De nieuwste badkamertegels die je onder andere bij ons kunt bekijken zijn:

  • Houtlooktegels
  • Mozaïek tegels
  • Visgraat tegels
  • XXL-tegels
  • Betonlooktegels
Nieuwste badkamertrends bekijken in Uden - Tegeltrends
Nieuwste badkamertrends bekijken in Uden - Maak een afspraak

Maak een afspraak

Kom langs in onze showroom in Uden in de mooie provincie Noord-Brabant. In onze showroom laten onze badkamerspecialisten je graag de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tegels en sanitair zien. Maak een afspraak, dan ben je verzekerd van uitstekend advies.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Nieuwste badkamertrends bekijken in Uden - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Uden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken