Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
close
Badenplus Collectie Bad
Badenplus Collectie Bad - Badenplus Collectie Bad Badenplus Collectie Bad - Badenplus Collectie Bad
Waterpret in een stijlvol bad

Baden+ Collectie Bad

In bad gaan is voor de volwassenen een rustmoment, voor kleine kinderen juist een heerlijk speelmoment. In de Baden+ Collectie hebben we baden opgenomen in allerlei vormen en maten. En het fijne is: daar heb je geen grote badkamer voor nodig. In het assortiment vind  je baden voor grote én compacte ruimtes. Waterpret gegarandeerd!

Badenplus Collectie Bad - 1. Stijlvolle badkamer

Een stijlvol bad voor iedere badkamer

Bij de keuze van het bad is het badkamerontwerp en het formaat van de badkamer veelal leidend. Heb je meer ruimte? Kies dan als eyecatcher van je badkamer voor een bijzonder bad. Een half vrijstaand of vrijstaand bad in acryl of fluweelachtig solid surface is dan een lust voor het oog. Heb je een kleine badkamer en wil je toch genieten van een bad? Dan is een inbouwbad of een compact bad met afgeschuinde hoek een goede keuze.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Verwijst Badkamers in Uden voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Baden in alle vormen en kleuren

De vorm van het bad wordt vaak bepaald door je smaak. In de collectie van Baden+ hebben we baden in allerlei vormen en maten opgenomen: van prachtig rond tot strak vierkant, van ondiep tot extra diep, vrijstaand of ingebouwd. Tegenwoordig kun je zelfs ook voor kleur gaan. Naast witte baden zijn er bijvoorbeeld ook grijze baden.

Badenplus Collectie Bad - 2. Bad in alle soorten en maten
Badenplus Collectie Bad - 2. Bad in alle soorten en maten

Half vrijstaand bad

Met een bad kun je echt een statement maken. Een vrijstaand bad is prachtig, maar niet voor elke ruimte geschikt. Maar je hebt ook half vrijstaande baden. Deze ogen vrijstaand, maar nemen minder ruimte in doordat ze tegen de muur geplaatst kunnen worden. Zo zijn er veel opties voor je bad. Wat dacht je van een baddouchecombinatie, om in een kleine badkamer naast douchen ook te kunnen badderen? Ga je voor luxe? Dan kun je de baden van het huismerk van Baden+ uitbreiden met een whirlpool-systeem om heerlijk te bubbelen, in je eigen badkamer!

Badthermostaat of vrijstaande kraan?

Heb je de ruimte in de badkamer voor een vrijstaand of halfvrijstaand bad? Kies dan voor een bijpassende vrijstaande badkraan uit de Baden+ Collectie. Deze wordt op de vloer bevestigd en is een echte eyecatcher in elke badkamer. Bij een inbouwbad adviseren we een badthermostaat. Deze zijn er in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, vierkant of rond, chroom, rvs of in een kleur. Tip: plaats daarnaast een handdouche, zodat je na gebruik het bad snel en gemakkelijk kunt reinigen. 

Badenplus Collectie Bad - Badthermostaat of vrijstaande kraan

BADEN+ COLLECTIE BADEN

Baden+ Collectie vrijstaand ligbad met vrijstaande kraan
Baden+ Collectie ligbad
Baden+ Collectie vrijstaand ligbad
Baden+ Collectie bad in kleur

Materialen van je bad

Je hebt baden in allerlei vormen, maten en tegenwoordig ook in diverse kleuren. En dan heb je ook nog de keuze in de materialen waarvan baden zijn gemaakt: acryl, solid surface, geëmailleerd plaatstaal of acryl. De meeste baden zijn van acryl, en daar heb je ook weer veel kwaliteitsverschillen in. Ontdek de voor- en nadelen in ons blog: Materiaal van een bad: dit zijn de verschillen. En vraag onze badkamerspecialist naar de verschillende opties.

Huismerk badaccessoires

Zoek je accessoires bij je bad of je badkamer? Het huismerk van Baden+ heeft ook leuke badaccessoires. Een badplank bijvoorbeeld. Extra handig om je boek of tablet op te leggen. Ook heeft de Baden+ Collectie hippe badkussens in het assortiment, voor extra ligcomfort. 

BADEN+ COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken