Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
close
Proline extra's
Proline extra's - Proline extra's Proline extra's - Proline extra's
Je persoonlijke invulling

Proline extra's

Vul je Proline badkamermeubel aan met de prachtige extra’s uit het assortiment. Met onder andere hoge kasten, spiegels en planchetten maak je de Proline badkamer compleet. Bekijk de mogelijkheden en kies jouw favorieten.

Proline extra's - 1. Hoge kast voor een opgeruimde badkamer

Hoge kast voor een opgeruimde badkamer

Houd je van veel opbergruimte in de badkamer? Vul je badkamermeubel dan aan met een bijpassende hoge kast. De hoge kasten van Proline zijn er in een smalle uitvoering met deur en een bredere uitvoering met een deur en een open helft. De open helft is praktisch voor je alledaagse spullen, maar ook leuk voor stylingsproducten als kaarsjes, planten en gekleurde handdoeken. Maak de styling van je badkamer nog completer met de leuke zwarte planchetten of het hippe stalen frame uit dezelfde Proline-serie.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Verwijst Badkamers in Uden voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Proline spiegels

Een goede spiegel mag natuurlijk niet ontbreken in een badkamer. Ook hiervoor heeft Proline veel opties die je badkamer een persoonlijke touch geven. Creëer een speels effect met een ronde spiegel of ga voor een modern strak uiterlijk met een rechthoekige spiegel met zwarte lijst. Iedere Proline-spiegel is uit te rusten met LED-verlichting en spiegelverwarming. Zo heb je altijd een goed spiegelbeeld. 

Proline extra's - 2. Proline spiegels en spiegelkasten
Proline extra's - 2. Proline spiegels en spiegelkasten

Proline spiegelkasten

Heb je een kleinere badkamer? Ga dan voor een praktische spiegelkast met een hoop extra opbergruimte. Daarin kun je al je cosmetica- en badkamerspullen kwijt. De spiegelkasten van Proline zijn er in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld met dubbel gespiegelde deuren, zodat je ook in de spiegel kunt kijken als je de deuren open hebt. Of met geïntegreerde LED-verlichting.  

PROLINE EXTRA'S

Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Proline badkamermeubels: modern en betaalbare kwaliteit

Proline badkamermeubels zijn modern, betaalbaar en hebben een lange levensduur. De meubels van Proline worden gemaakt van de beste materialen. Zo bestaan de wastafels uit ambachtelijk porselein, strak polystone en robuust hardsteen. De kasten uit de Proline-serie zijn verkrijgbaar in zes trendy kleuren: glanzend en mat wit, matzwart, en diverse eikenhouten kleuren. Met de industrieel vormgegeven zwarte stalen toevoegingen en accessoires creëer je een uniek badkamermeubel.

Jouw maatwerk meubel samenstellen

Bewonder de extra’s van Proline, zoals hoge kasten, spiegels en wandplanken in onze showroom. Bekijk de mogelijkheden voor producten, vormen en kleuren en stel jouw maatwerk badkamermeubel samen. Natuurlijk staat er altijd een professional klaar om mee te denken over de inrichting van jouw badkamer. Hij kan je advies geven over welke indeling en welke producten praktisch zijn bij jouw situatie en wat het mooiste past in je badkamer. Maak daarvoor een afspraak of bezoek onze showroom.

PROLINE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken