Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
close
over ons - over ons over ons - over ons
Je badkamerspecialist in Uden

Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair winkel Uden

Als echt familiebedrijf staat Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair in Uden al sinds 1956 voor je klaar. Bij ons kun je terecht voor je complete droombadkamer. Van een verrassend ontwerp tot de installatie: bij ons ben je verzekerd van kwaliteit. We vertellen je graag meer over ons bedrijf en onze werkwijze.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

over ons - Sanitairwinkel uden

Sanitairwinkel Uden

Op ruim 1200 m2 vind je in onze showroom diverse badkamers, tegels en sanitair. In de loop van de jaren is ons assortiment dan ook uitgegroeid tot een van de grootste van Noord-Brabant. Diverse stijlen zie je bij ons terug, zodat je alle keuze hebt om een badkamer samen te stellen die bij je past. Van modern tot landelijk en van stoer tot klassiek. Kom je binnenkort een kijkje nemen in onze showroom in Uden? De koffie staat voor je klaar.  

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team voor badkamers in Uden

Een nieuwe badkamer koop je niet zomaar. Daarom staan onze adviseurs voor je klaar in het hele traject. Eigenaar Gert-Jan Verwijst en zijn team verwelkomen je graag in de showroom. Samen met vaste verkopers en vakkundige installateurs realiseren we droombadkamers in de wijde omgeving van Uden. Het team bezoekt regelmatig beurzen en volgt cursussen, zodat de kennis altijd up-to-date is. Dat geeft je de garantie van topkwaliteit! 

over ons - 2. ons team
Een badkamer is een keuze voor jaren. Ons team staat voor je klaar van ontwerp tot installatie
over ons - Tegels

Tegels maken je badkamer compleet

De badkamer is niet compleet zonder tegels. In onze showroom in Uden vind je dan ook een grote tegelafdeling. Compleet met vloertegels, wandtegels en keramisch parket. En niet alleen voor je badkamer, maar ook voor de rest van je woning. Wat dacht je van houtlooktegels? Niet van echt hout te onderscheiden, maar toch alle voordelen van keramische tegels. Met vloerverwarming is je tegelvloer al helemaal compleet!

LEES MEER

 

De zekerheid van Verwijst Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Verwijst Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Uden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken