Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413-262078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij

Reviews over Verwijst Badkamers

Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
op 8 Verwijst Badkamers reviews
Communicatie
9.3
Advies
9.6
Offerte
8.8
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.8
Nazorg
9.3

Review door Anoniem

Geplaatst op 19-06-2019

9
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede uitleg, kwaliteit matriaal

Positieve opmerking:
Goede inschatting van benodigde matrialen

Verbeterpunten:

Review door Steffan Majoor

Geplaatst op 08-06-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na een beetje rond zoeken naar een betrouwbare badkamerspecialist zijn we uitgekomen bij Verwijst Tegels & Sanitair in Uden. het was alsof we binnenkwamen in een warm bad. Andere zaken waren tot nu toe erg onpersoonlijk en niet erg geinsteresseerd. Oke, het zal best goedkoper kunnen maar de service en persoonlijke aandacht is het dubbel en dwars waard. dat betaald zich ook terug in vertrouwen. En dat is erg fijn als je weet dat er iemand in je huis aan het werk is die je vertrouwd.

Positieve opmerking:
Mogelijkheden en flexibiliteit. Dat geldt ook voor de aannemer. Erg fijn om mee te werken en wat een enthousiasme.

Verbeterpunten:
Soms zijn constructies in theorie best mooi, maar in de praktijk niet te maken. Bij ons betrof het de kleine wand met nistjes waar ook de douchewand aan werd bevestigd. In de praktijk bleek dit niet stevig genoeg en op advies van de aannemer is het maar 1 nistje geworden.

Review door Elmieke

Geplaatst op 06-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We werden vriendelijk ontvangen en rustig en goed geadviseerd.

Positieve opmerking:
We konden altijd vragen stellen en er werd goed naar ons geluisterd. Het resultaat is dan ook een supergave badkamer, waar we al veel plezier en gemak van hebben gehad. Toen er iets niet goed was aan onze kraan, werd dit meteen opgelost.

Verbeterpunten:
Die hebben we niet.

Review door Jos van Kuppeveld

Geplaatst op 03-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf met medewerkers die een eerlijk, deskundig advies geven met een scherpe prijs.

Positieve opmerking:
Tijd hebben voor de klant. Eerlijk advies Scherpe prijs Heldere communicatie

Verbeterpunten:
Nee

Review door Nicole

Geplaatst op 23-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben na goed overleg een keurige oplossing gevonden voor onze badkamer en er is goed meegedacht door het bedrijf. Alles was keurig geregeld en met hoge kwaliteit gemaakt. Wij zijn al jaren dik tevreden klant!

Positieve opmerking:
Veel keus en goed meedenken naar oplossingen uit hun eigen inzicht en ervaring

Verbeterpunten:

Review door Remko Claassen

Geplaatst op 01-02-2019

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Complete badkamer gekocht en inclusief mijn montage. Heel goed geholpen, goed advies en mooie producten. Het resultaat is schitterend. En sneller gerealiseerd als gepland.

Positieve opmerking:
Kennis en vakmanschap

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 22-01-2019

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij begonnen onze zoektocht met een bezoek aan Verwijst. Door vriendelijke, duidelijke en vakkundige hulp van Ermerd konden wij onze onuitgewerkte ideeën omzetten in een plan met bijbehorende 3D-tekening.

Positieve opmerking:
Kennis van de markt van badkamerproducten, ervaring met het (ver)bouwen van badkamer waardoor de details kloppen

Verbeterpunten:
Bij het stellen van losse vragen duurt het soms even voordat er een antwoord gegeven kan worden.

Review door Anoniem

Geplaatst op 16-12-2018

8
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In overleg met onze monteur hebben wij bij Verwijst een nieuwe badkamer-kraanunit gekocht. Na ongeveer 10 dagen bleek dat we toch iets anders wilden. Dat hebben we overlegd met Ermerd. Hij adviseerde ons daarin prima. Ook de gekochte kraanunit nam Verwijst terug. Een uitermate correcte actie van de vertegenwoordiger van Verwijst. Wij zijn daarom zeer blij dat we daar onze spullen besteld hadden; ongeveer 16 jaar geleden waren we ook blij met de adviezen én de tegels bij Verwijst.

Positieve opmerking:
Goede service én een luisterend oor.

Verbeterpunten:
Geen

Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
19-06-2019
Waardering van onze klanten Goede inschatting van benodigde matrialen
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties