Verwijst Badkamers
Verwijst Badkamers
Bitswijk 31
5401 JA Uden
0413 262 078 - info@verwijst.nl
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair in Uden

Tegelshowroom in Uden

Bij Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair in Uden hebben we in onze showroom diverse tegels en woonvloeren. We hebben keramische parket, wand- en vloertegels. Deze tegels zijn mooi om te zien én gemakkelijk in onderhoud. Prachtig voor de badkamer, maar ook voor de rest van je woning. Iedere smaak is natuurlijk anders, daarom hebben we een uitgebreid assortiment. Wij vertellen je er graag meer over!

Tegels - 1.compleet tegelassortiment

Compleet tegelassortiment

Tegels hebben wij in diverse stijlen, kleuren en formaten. Je hebt de keuze uit meer dan 1000 verschillende tegels. Voor je vloer, maar natuurlijk ook voor je wand. In onze showroom in Uden, in de provincie Noord-Brabant, helpen onze specialisten je graag bij het samenstellen van je tegelwand of vloer. Ook onze badkameropstellingen zijn voorzien van mooie vloer- en wandtegels. Zo krijg je gelijk een goede impressie van de uitstraling die tegels aan je woning geven.

Vind tegelmerken van de beste kwaliteit in Uden

Je vindt bij ons, in onze tegelshowroom, tegels van de mooiste merken. Wat dacht je van trendy Villeroy & Boch Tegels, het exclusieve merk Porcelanosa, of de Italiaanse kwaliteit van Imola tegels? Ook de keramische wand- en vloertegels van Cerdomus zijn in ons assortiment opgenomen. Alle toonaangevende tegelmerken, die zich kenmerken door design en kwaliteit, vind je bij Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair in Uden.

Tegels - 2. tegelmerken van de beste kwaliteit
Magnum mat vloerverwarming onder badkamertegels

Vloerverwarming voor optimaal comfort

Vloerverwarming geeft je optimaal comfort! Bij het leggen van de tegels kunnen we de vloer gelijk voorzien van vloerverwarming. Deze verwarming is duurzaam en zorgt voor een gelijkmatige warmte. Bovendien kun je de verwarming onafhankelijk van je cv-ketel regelen. Daardoor kan vloerverwarming onder elke tegelvloer geplaatst worden. Koude voeten zijn zo verleden tijd. 

Het zetten van tegels is vakwerk

Het zetten van tegels vraagt om vakwerk. Zeker met de trends en mogelijkheden van nu. Daarom zijn onze tegelzetters ervaren en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Je kunt ervoor kiezen om je tegels door ons te laten plaatsen. Wij werken in de wijde omgeving van Uden. Ook uitbesteden aan een tegelzetter of zelf aan de slag gaan is uiteraard mogelijk. De keuze is aan jou!  

Tegels - 4. het zetten van tegels is vakwerk
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Uden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Verwijst Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Verwijst Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken